jan en sofie

Jan, gepassioneerd door de mens en zijn fiets.

“Fietsen is voor mij een passie. Het is fijn om die passie met mensen te kunnen delen.“

De wielermicrobe heeft me sinds mijn 1ste levensjaren te pakken. Als zoon van een voormalig profwielrenner was bezig zijn met de fiets heel normaal.

Helemaal in de ban van de fiets begon ik dan ook te koersen in de jeugdreeksen. Als amateur was ik bij de beste renners van mijn lichting, zowel op de weg als de wielerbaan.

Na mijn wielercarrière bleef fietsen deel uitmaken van mijn dagelijkse bestaan. Mensen begeleiden op de fiets, raad geven waar nodig, luisteren naar hun fietsavonturen, dat is genieten tijdens het fietsen.

Sofie, geboeid door de mens en zijn fiets.

“2 Bike staat voor een persoonlijke aanpak, met aandacht voor ieder individu. We willen graag dat iedereen naar huis terugkeert van een fijne fietsvakantie.”

Geboren in een wielerfamilie, opgegroeid tussen de koersfietsen en Vlaamse hellingen. De liefde voor de fiets stond vaak op een waakvlammetje maar is nooit uitgedoofd. Als jonge meid was ik vaak te vinden op jeugdwedstrijden. Drinkbussen vullen, koekjes inpakken en renners bevoorraden, het werd een hobby.

Gedreven om het iedereen naar zijn zin te maken, ondersteunend waar dat kan, mensen zien genieten van het fietsen, daar doen we het voor!

  • Telefoon:
    +32 494 93 42 91

  • Kauwstraat 102A
    9550 Sint-Antelinks

© 2021 2 Bike - Created by Infinity Dreams